Haarlem Voices

Agenda

Haarlem-Voices-agenda-klaterklanken
Haarlem-Voices-agenda-klaterklanken-elswout
KLATERKLANKEN

ZATERDAG 20- 07-2019 en ZONDAG 21-07-2019 | 10:00 – 17:00 uur
Landgoed Elswout | Elswoutlaan 22 Overveen

Het klassieke muziekfestival Klaterklanken vindt plaats op landgoed Elswout in Overeen. Een combinatie van ongedwongen miniconcerten op verrassende locaties midden in de natuur.

In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 juli a.s. vindt het klassieke muziekfestival Klaterklanken plaats op landgoed Elswout in Overeen. Een combinatie van ongedwongen miniconcerten op verrassende locaties midden in de natuur.
Op zondag 21 juli zijn de inmiddels traditionele 12 concertwandelingen met optredens van o.a. violiste Diamanda La Berge Dramm, het Nieuw Amsterdams Klarinetkwartet, Haarlem Voices, Matthijs van der Moolen & Giulio Quirici. Een concertwandeling duurt ca 1,5 uur. Iedere wandeling bevat hetzelfde programma.

Voor meer informatie over Klaterklanken als ook het programma (incl. de tijden dat de concertwandelingen starten) ga naar de website http://www.klaterklanken.nl/ . Via deze site kun je ook kaarten bestellen. Meld je minstens een kwartier voor de het begin van de wandeling bij de kaartcontrole bij de ingang van Elswout.